top of page

Innoveren is niet standaard. Onze diensten ook niet.

 

Check de mogelijkheden.

Leren en

inspireren

icons8-graduation-cap-filled-100.png
icons8-training-filled-100.png
icons8-micro-filled-100.png

Praktisch en bomvol inspiratie!

We leren je alles over onze methodieken zodat jij niet kan wachten om te beginnen.

Keynote

Emfy inspireert ondernemers en professionals om te innoveren. Keynote speaker Milou van Elburg neemt de groep op een inspirerende en ludieke manier mee in de wereld van innovatie. Ze vertelt hoe je innovatie aanpakt binnen bestaande organisaties langs tal van toonaangevende voorbeelden en haar eigen ervaring. Altijd afgestemd op jouw doel en doelgroep!

(incompany) trainingen

& workshops 
Leer jouw collega’s innoveren als een startup. Ze gaan problemen van klanten onderzoeken, experimenteren, data-gedreven beslissingen maken en nog veel meer met onze trainingen en workshops. Van één dagdeel tot een uitgebreid maatwerk programma.

Masterclasses
Naast de interactieve workshops verzorgt Emfy ook masterclasses voor onderwijsinstellingen, startups en  andere bedrijven. De deelnemers leren in no-time de basics van Lean Startup innoveren. Natuurlijk worden ook de masterclasses aangepast op jouw wensen. Van één keer een uur tot een verrassende reeks masterclasses. Het kan!

Aan de slag

met innoveren!

icons8-exercise-filled-100.png
icons8-flow-filled-100.png
icons8-permanent-job-100.png

Genoeg gepraat. Tijd om aan de slag te gaan.

We helpen je stap voor stap bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Design sprint

Tijdens de door Google ontwikkelde ‘Design Sprint’ helpen wij een idee binnen jouw organisatie binnen één week van probleemstelling naar een getest prototype. Alle skills die nodig zijn om een prototype te maken staan voor jou in de startblokken. Minder praten en meer doen. In de Design Sprint gaan we direct aan de slag. 

Innovatieprocesbegeleiding 

Lopen jullie vast of wil je zo snel mogelijk weten of de innovatie kan leiden tot interessante nieuwe business? Met de hulp van Emfy ga je gestructureerd aan de slag met experimenten en interviews zodat je klantgericht en snel innoveert. 

Consultancy

Continu innoveren vraagt om een andere cultuur en structuur. We gaan samen aan de slag met een innovatiestrategie, een framework en een cultuur waarmee ideeën tot een nieuw businessmodel leiden. Hiermee kan jouw bedrijf continu innoveren! Onze dienstverlening is altijd gericht op leren, zodat jouw bedrijf het zo snel mogelijk zelf kan.

bottom of page